Πατητή Τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια μοναδική τεχνοτροπία η οποία θα διακοσμήσει τον χώρο σας και θα του δώσει μια προτότυπη αισθητική. Η ευκολία της εφαρμογής, το προσιτό κόστος, καθώς και το πλήθος εφαρμογών της, αποτελεί μια εξαιρετική αρχιτεκτονική πρόταση. Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη τεχνοτροπία και βρίσκει πλήθος εφαρμογών σε δάπεδα, μπάνια, τοίχους, έπιπλα, ντουζιέρες, πάγκους κουζίνας κ.λ.π.

Λόγω του πολύ μικρού πάχους στρώσης η πατητή τσιμεντοκονία είναι ιδανική για επιφάνειες χωρίς αρμούς παρέχοντας αισθητική, υγιεινή και ευκολία στο καθάρισμα. Η τελική επιφάνεια περνιέται με ειδικό βερνίκι αδιάβροχο για ανακαινίσεις χώρων αφού μπορεί να εφαρμοστεί πάνω απο το παλιό δάπεδο ή τοίχο (πλακάκι, μάρμαρο, μωσαικό, ξύλο, μέταλλο κ.λ.π.).

Δημιουργεί ενιαία δάπεδα και με την ιδιότητα της αδιαβροχοποίησης καθιστάται στεγανή χωρίς να απρροφά υγρά που δημιουργούν λεκέδες και ταυτόχρονα προστατεύει τα δάπεδα από χαράγματα και χτυπήματα. Η πατητή τσιμεντοκονία διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα και η τελική της εμφάνιση μπορεί να είναι ματ, σατινέ ή γυαλιστερη.

Δείτε τα ενδεικτικά ολοκληρωμένα έργα της Domustech ή ζητήστε μας προσφορά ώστε να προσαρμόσουμε το τελικό αποτέλεσμα βάση της ανάγκης σας.

Ζήτηση Προσφοράς

Ζητήστε μας προσφορά για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν
Ζήτηση Προσφοράς