Εποξειδικά Σπατουλαριστά Δάπεδα

Ο εποξειδικός διακοσμητικός στόκος είναι ένα πρωτοποριακό καινοτόμο υλικό το οποίο μπορεί να διακοσμήσει και να δώσει μια άλλη πνοή στον χώρο σας. Είναι ένα υλικό αποτελούμενο από 3 συστατικά με βάση την εποξειδική ρητίνη γεγονός το οποίο δίνει μεγάλη αντοχή στην τελική επιφάνεια εφαρμογής.  Η τεχνοτροπία με τον εποξειδικόδιακοσμητικό στόκο εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρου.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε είδους επιφάνεια όπως δάπεδα, μπάνια, τοίχους, έπιπλα, ντουζιέρες, πάγκους κουζίνας κ.λ.π. Λόγω του πολύ μικρού πάχους στρώσης (1,5mm ανά στρώση) η τεχνοτροπία αυτή είναι ιδανική για ανακαινίσεις χώρων αφού μπορεί να εφαρμοστεί πάνω απο το παλιό δάπεδο ή τοίχο (πλακάκι, μάρμαρο, μωσαικό, ξύλο, μέταλλο κ.λ.π.). Δημιουργεί ενιαία δάπεδα και επιφάνειες χωρίς αρμούς παρέχοντας αισθητική, υγιεινή και ευκολία στο καθάρισμα. Η τελική επιφάνεια περνιέται με ειδικό βερνίκι αδιαβροχοποίησης το οποίο την καθιστά στεγανή χωρίς να απρροφά υγρά που δημιουργούν λεκέδες και ταυτόχρονα την προστατεύει από χαράγματα και χτυπήματα. Διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα και η τελική εμφάνιση μπορεί να είναι ματ, σατινέ ή γυαλιστερη.

Η επλιογή των υλικών για τα εποξειδικά σπατουλαριστά δάπεδα εξαρτάται απο οικονομοτεχνικούς παράγοντες και από το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα ενδεικτικά ολοκληρωμένα έργα της Domustech ή ζητήστε μας προσφορά ώστε να προσαρμόσουμε το τελικό αποτέλεσμα βάση της ανάγκης σας.

Ζήτηση Προσφοράς

Ζητήστε μας προσφορά για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν
Ζήτηση Προσφοράς