Πατητή Τσιμεντοκονία

patiti tsimentokonia domustech   Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια μοναδική τεχνοτροπία η οποία θα διακοσμήσει τον χώρο σας και θα του δώσει μια προτότυπη αισθητική. Η ευκολία της εφαρμογής, το προσιτό κόστος, καθώς και το πλήθος εφαρμογών της, αποτελεί μια εξαιρετική αρχιτεκτονική πρόταση. Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη τεχνοτροπία και βρίσκει πλήθος εφαρμογών σε δάπεδα, μπάνια, τοίχους, έπιπλα, ντουζιέρες, πάγκους κουζίνας κ.λ.π.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 patiti tsimentokonia domustech

Λόγω του πολύ μικρού πάχους στρώσης η πατητή τσιμεντοκονία είναι ιδανική

 επιφάνειες χωρίς αρμούς παρέχοντας αισθητική, υγιεινή και ευκολία στο καθάρισμα. Η τελική επιφάνεια περνιέται με ειδικό βερνίκι αδιαβρ για ανακαινίσεις χώρων αφού μπορεί να εφαρμοστεί πάνω απο το παλιό δάπεδο ή τοίχο (πλακάκι, μάρμαρο, μωσαικό, ξύλο, μέταλλο κ.λ.π.). Δημιουργεί ενιαία δάπεδα και

οχοποίησης το οποίο την καθιστά στεγανή χωρίς να απρροφά υγρά που δημιουργούν λεκέδες και ταυτόχρονα την προστατεύει από χαράγματα και χτυπήματα. Η πατητή τσιμεντοκονία διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα και η τελική της εμφάνιση μπορεί να είναι ματ, σατινέ ή γυαλιστερη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


gallery Πατητή Τσιμεντοκονία

Copyright 2015 DomusTech.gr____Created by SnB____