Εποξειδικά σπατουλαριστά δάπεδα

1 diakosmitiko dapedo texnotropia domustech    Ο εποξειδικός διακοσμητικός στόκος είναι ένα πρωτοποριακό καινοτόμο υλικό το οποίο μπορεί να διακοσμήσει και να δώσει μια άλλη πνοή στον χώρο σας. Είναι ένα υλικό αποτελούμενο από 3 συστατικά με βάση την εποξειδική ρητίνη γεγονός το οποίο δίνει μεγάλη αντοχή στην τελική επιφάνεια εφαρμογής.  Η τεχνοτροπία με τον εποξειδικό διακοσμητικό στόκο εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε είδους επιφάνεια όπως δάπεδα, μπάνια, τοίχους, έπιπλα, ντουζιέρες, πάγκους κουζίνας κ.λ.π. Λόγω του πολύ μικρού πάχους στρώσης (1,5mm ανά στρώση) η τεχνοτροπία αυτή είναι ιδανική για ανακαινίσεις χώρων αφού μπορεί να εφαρμοστεί πάνω απο το παλιό δάπεδο ή τοίχο (πλακάκι, μάρμαρο, μωσαικό, ξύλο, μέταλλο κ.λ.π.). Δημιουργεί ενιαία δάπεδα και επιφάνειες χωρίς αρμούς παρέχοντας αισθητική, υγιεινή και ευκολία στο καθάρισμα. Η τελική επιφάνεια 

3 diakosmitiko dapedo texnotropia domustech

 

περνιέται με ειδικό βερνίκι αδιαβροχοποίησης το οποίο την καθιστά στεγανή χωρίς να απρροφά υγρά που δημιουργούν λεκέδες και ταυτόχρονα την προστατεύει από χαράγματα και χτυπήματα. Διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα και η τελική εμφάνιση μπορεί να είναι ματ, σατινέ ή γυαλιστερη.

 

 

gallery Εποξειδικά σπατουλαριστά δάπεδα

Copyright 2015 DomusTech.gr____Created by SnB____